TA-Autoimport

IMPORT - AFGIFTSFASTSÆTTELSE

Forhåndsvurdering

Går du med overvejelser om, at få importeret din ønskebil og gerne vil kende hele økonomien i forbindelse med, at få køretøjet hjem og på danske nummerplader? Ja så kan du hos TA-Autoimport købe en uforpligtende forhåndsvurdering af registreringsafgiften. Det koster kun 299 kr.

Kontakt os på mail eller telefon så vi kan ”sætte i gang”.

Import af køretøj

Når man importerer et køretøj til Danmark, skal der betales registreringsafgift, og bilen skal registreres med danske nummerplader. Med TA-Autoimport kan dette i de fleste tilfælde klares på en til to dage i en synshal tæt på dig – dermed kun du komme ”ud på vejene” hurtigt og smidigt.

4 trin for import

  1. Når du har fundet dit køretøj og ønsker, at importere og afgiftsberigtige skal køretøjet først toldsynes i en synshal tæt på dig.
  2. Efter toldsynet betaler kunden for en uforpligtende afgiftsvurdering og indenfor 1 til 2 arbejdsdage modtager du en beregning af registreringsafgiften samt information om indbetaling af registreringsafgiften til TA-Autoimport.
  3. Herefter accepterer du registreringsafgiften ved, at indbetale til vores konto. Herefter modtager du en bekræftelse på, at betalingen er modtaget og at køretøjet er klar til, at blive indregistreret.
  4. Umiddelbart efter at TA-AutoImport har modtaget betalingen kan kunden afhente nummerplader i en synshal og nummerpladeoperatør tæt på dig.(Original udenlandsk registreringsattest samt billede ID skal medbringes)

Hvordan vurderes afgiftens størrelse?

Registreringsafgiften vurderes med udgangspunkt i den pris, køretøjet ville blive solgt til hos danske forhandlere – også kaldet handelsværdien. I den endelige beregning indgår derudover en række andre faktorer såsom bilens stand, sikkerhedsudstyr, kilometertal og ekstraudstyr.

Hvilke køretøjer kan importeres gennem TA-Autoimport?

Vi kan fastsætte afgiften på de fleste personbiler, varebiler og motorcykler. Vi tager forbehold for specialudgaver og sjældne køretøjer, hvor vi ikke har behørig dokumentation til at kunne foretage en vurdering.

Hvad koster det?

Det koster 299 kr. inkl. moms. at få foretaget en uforpligtende afgiftsvurdering fra dag til dag.

Hvis afgiften er mellem 0 og 15.000 kr., koster det 1.800 kr. inkl. moms.

Hvis afgiften er mellem 15.000 og 50.000 kr., koster det 2.800 kr. inkl. moms.

Hvis afgiften er mellem 50.000 og 150.000 kr., koster det 3.800 kr. inkl. moms.

Hvis afgiften er over 150.000 koster det 3% inkl. moms af afgiftsbeløbet.

Hvem er vi?

TA-Autoimport er en del af Toftens Automobiler A/S og som virksomhed er vi registreret jf. registreringsafgiftslovens paragraf 15, og vi har tilladelse fra SKAT til at afgiftsfastsætte køretøjer og opkræve registreringsafgift samt afregne registreringsafgiften til SKAT.